Onze diensten

Mansa Steel Distribution is uw leverancier van betonstaal en walsdraad in Nederland en België. 

Binnen 24 uur geleverd

Wij begrijpen dat tijd een cruciale factor is in de bouwsector en dat vertragingen kostbaar kunnen zijn. Daarom hebben wij als doel om al onze producten binnen 24 uur na bestelling te leveren, zodat u snel aan de slag kunt met uw project.

Financiële oplossingen

Wij begrijpen dat investeringen in bouwprojecten grote financiële gevolgen kunnen hebben en dat flexibiliteit in betalingsmogelijkheden hierbij van belang is. Wij bieden verschillende financiële oplossingen aan, om uw investeringen te ondersteunen en uw financiële situatie te optimaliseren.

 

Logistieke expertise

Wij hebben jarenlange ervaring in de logistieke sector en beschikken over uitgebreide kennis en expertise om uw producten op de juiste tijd en plaats te leveren. Wij werken samen met gerenommeerde logistieke partners om ervoor te zorgen dat uw producten veilig en op tijd worden geleverd, waar ter wereld u zich ook bevindt. Wij bieden ook speciale logistieke oplossingen op maat aan, zoals just-in-time levering en opslag op locatie, om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Meer informatie?

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over één van onze producten of diensten, neem dan contact met ons op. Wij helpen uw graag telefonisch of per e-mail verder.