Over ons

Het verhaal van Mansa Steel Distribution is begonnen in 2016. In dat jaar is de oprichter Eren Albayrak begonnen aan zijn reis in de betonstaal sector. In de jaren heeft hij op verschillende posities binnen het familiebedrijf kennis en ervaring opgedaan in deze sector. In 2020 is hij gestart met het leveren van betonstaal producten voor interne projecten. Onder de naam Mansa Steel Distribution wordt vanaf 2023 ook externe opdrachtgevers voorzien van betonstaal en walsdraad.

Mansa Steel Distribution is een betrouwbare en gespecialiseerde distributeur van betonstaalstaven en walsdraad. Wij richten ons op het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten, waaronder wapeningscentrales, betonstaalcentrales, draadtrekkerijen en prefab betonproducenten.

Ons team van experts heeft uitgebreide kennis en ervaring in de betonstaalindustrie en werkt nauw samen met onze klanten om hen de beste oplossingen te bieden voor hun specifieke behoeften. Door onze expertise en persoonlijke benadering kunnen onze klanten op ons rekenen voor betrouwbare en kwalitatieve producten en diensten.

Onze missie

De missie van Mansa Steel Distribution is om betrouwbare en hoogwaardige producten te leveren aan onze klanten, tegen concurrerende prijzen en met een uitstekende klantenservice. We streven ernaar om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen door hun behoeften te begrijpen en hen te voorzien van de beste oplossingen voor hun projecten. We zijn vastbesloten om te groeien en ons aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden, terwijl we ons inzetten voor duurzaamheid en het verminderen van onze milieu-impact.

Onze visie

Bij Mansa Steel Distribution geloven we dat de distributie van betonstaalstaven en walsdraad een belangrijke rol speelt in de bouwsector en infrastructuurprojecten. Daarom streven wij ernaar om een toonaangevende speler te worden op de Belgische en Nederlandse markt en onze dienstverlening uit te breiden naar andere Europese landen. We willen onze klanten hoogwaardige producten en uitstekende service bieden, terwijl we ons richten op duurzaamheid en het verminderen van onze impact op het milieu.